Register

A password will be e-mailed to you.

O ďalšom pokračovaní série Splinter Cell sa už povráva nejaký čas, hoci oficiálneho potvrdenia by sme sa mali dočkať až v priebehu bud´úceho roka. Nateraz nám teda ostávajú iba staršie diely, pričom hneď dvojica z nich – Tom Clancy’s Splinter Cell: Chaos Theory a Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent – je aktuálne k dispozícii zdarma.

Ako už možno viete, Ubisoft oslavuje 35 rokov od svojho založenia a pri tejto príležitosti pravidelne ponúka zaujímavé akcie. Chaos Theory je tretím dielom kultovej série Splinter Cell so Samom Fisherom v hlavnej úlohe a získať ho môžete prostredníctvom tohto odkazu. Čas máte až do 25. novembra 2021 a pokiaľ to stihnete v tomto termíne, PC verzia tohto titulu ostane vo vašej Ubisoft Connect knižnici navždy.

S Double Agent je to o niečo komplikovanejšie. Švrtý a najslabšie prijatý diel tejto značky (ak nerátame spin-off Tom Clancy’s Splinter Cell: Essentials) je totiž oficiálne k dispozícii len pre japonský trh, čo znamená, že v tomto prípade musíte použiť VPN. Pokiaľ však viete ako na to, k samotnej hre sa môžete dostať na tomto linku. I v tomto prípade platí, že máte čas do 25. novembra tohto roka.

Komentuj!