Register

A password will be e-mailed to you.

Internetový portál GOG, okrem toho, že celkom nedávno uvoľnil zdarma titul Outcast, práve spustil ponuku zľavnených poľských herných počinov. Aby oslávil poľskú kreativitu na poli videohier, rozhodol sa pridať do GOG katalógu niekoľko nových kúskov, či predstaviť hry, ktoré doň majú byť pridané už čoskoro.

GOG tak aktuálne ponúka viac ako 200 poľských titulov najrôznejšieho veku, medzi ktorými nájdeme také kúsky, ako: The Witcher 3: Wild Hunt – GOTY za 10.00 € (80% zľava), Sniper: Ghost Warrior 3 za 5.09 € (70%), Dying Light: The Following – Enhanced Edition za 15.00 € (50%) či Frostpunk za 8.99 (70%). Ak si chcete prezrieť všetky zľavnené výtvory poľských tvorcov, môžete tak učiniť na tomto odkaze.

Aby GOG potešil aj staromilcov, poprvýkrát prináša na moderné počítače klasický rozprávkovo ladený počin Galador – The Prince and the Coward. Okrem toho má v pláne do blízkej budúcnosti obohatiť ponuku o tituly ako: Lumencraft, MythBusters: The Game – Crazy Experiments Simulator, alebo Fire Commander.

Viac informácii o celej pomerne nečakanej akcii si môžete prečítať na tomto odkaze. V každom prípade, samotná ponuka potrvá do 15. novembra 2021, takže v prípade možného záujmu o niektorý z uvedených titulov, s kúpou určite pridlho neváhajte.

Momentálne je navyše k dispozícii zdarma aj mimoriadne vydarený titul SteamWorld Dig 2, ktorý sme svojho času recenzovali. Ak si teda nie ste istí, či je to hra práve pre vás, možno vám pomôže i naša recenzia. Hru môžete získať zdarma na tomto odkaze, na aktiváciu však už nemáte veľa času, keďže akcia platí len do 19:00 dnešného dňa.

Komentuj!