Register

A password will be e-mailed to you.

Ruské štúdio Warm Lamp Games prišlo v roku 2016 s dosť netradičnou adventúrou s názvom Beholder. V nej ste sa zhostili úlohy správcu bytovky, pričom vašou úlohou nebolo len starať sa o vašich nájomníkov, ale aj špehovať ich a hlásiť ich prípadné nekalé aktivity miestnym úradom. Budete tak stáť pred ťažkým rozhodnutím, či u vás zvíťazí ľudskosť a budete sa snažiť pomáhať svojej rodine a nájomníkom, alebo sa budete správať ako vzorný občan, ktorý bude hlásiť autoritám všetko podozrivé.

Beholder sa už dočkal pokračovania a aktuálne sa pripravuje tretí diel. Vývojári aktuálne hľadajú hráčov, čo by im pomohli s betatestom. Vzhľadom k tejto príležitosti vývojári rozdávajú na Steame prvý diel zadarmo a nastavili 80 % zľavu na ten druhý. Táto akcia platí do 11. novembra 2021do 19:00, takže neváhajte a aktivujte si hru na vašom Steam účte.

Ak ešte stále váhate, či dáte predsa len Beholderovi šancu, tak vedzte, že si ho môžete zahrať aj so slovenskými titulkami, ktoré sú určené aj pre DLC Blissfull Sleep. Stiahnuť si ju môžete na webe prekladyher.eu, ale prečítajte si miestnu diskusiu, keďže preklad nie je zatiaľ úplne kompatibilný s poslednou verziou na Steame.

Komentuj!