Register

A password will be e-mailed to you.

Už zajtra sa budeme môcť preniesť do minulosti, keďže v rámci vychádzajúceho remasteru Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition si bude možné opäť zahrať Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City a Grand Theft Auto: San Andreas, trilógiu hier, ktorá v ére PlayStation 2 zožala mimoriadne úspechy.

Či sa to podarí aj definitívnej edícii je otázne, keďže Rockstar do poslednej chvíle zmodernizované legendy ukazuje iba minimálne. Za tým, samozrejme, mohli byť dva varianty. Prvý, ten pozitívny, ktorý by hráčom po spustení vyčaroval úsmev na tvári a zavalil ich poriadnou dávnou nostalgie. Ten druhý variant je horší, keďže minimálne prezentovanie trilógie môže skrývať i to, že nejde o ktovieako kvalitnú modernizáciu. Zatiaľ je tým pádom ťažké súdiť, ako to nakoniec dopadne, no na internet sa dostali prvé poriadne gameplay zábery, ktoré ukazujú, že remaster kultovej trilógie nebude až také terno, ako mnoho fanúšikov chcelo. Veď posúďte sami.

Vyzerá to tak, že Grand Theft Auto III, ktoré je najstaršie a potrebovalo najviac starostlivosti jej nakoniec dostalo asi najmenej. Na pozitívnejšiu nôtu sa už ale môžeme baviť v prípade Vice City, ktoré aspoň napohľad pôsobí lepším dojmom.

Bohužiaľ, z hrania San Andreas je k dispozícii iba kratučký úryvok, ktorý navyše niekto nahrával mobilom, takže je omnoho náročnejšie posúdiť kvalitu samotného remasteru. Na prvý pohľad však San Andreas pôsobí z celej trojice hier najlepšie.

Zdroj: VGC

Komentuj!