Register

A password will be e-mailed to you.

Na internete pomaly začínajú objavovať neoficiálne informácie o vývoji novej časti z dlhoročnej série Call of Duty, tentokrát opäť s podtitulom Modern Warfare II. No aj napriek totožnému názvu nemá ísť o remaster staršej klasiky, ale o plnohodnotné pokračovanie hry z roku 2019. Tvorcovia z Infinity Ward si údajne kladú za cieľ vniesť niekoľko inovatívnych prvkov do tejto už mierne stagnujúcej série.

Patrí medzi ne napríklad systém morálnych rozhodnutí, zasekávanie zbraní, realistickejšie násilie či novinka v podobe interakcie so zranenými spoločníkmi a nepriateľmi, ktorí si vraj tentokrát budú vedomí svojich zranení a majú na ne reagovať autentickým krikom a volaním o pomoc. Kampaň by však nemala priniesť nič unikátne, keďže sa bude údajne zameriavať na boj s kolumbijskými drogovými bossmi.

Uvedené informácie na sociálnej sieti Twitter uverejnil užívateľ mennom RalphsValve, pričom k jeho zatiaľ nepotvrdeným informáciám sa neskôr vyjadrili správcovia profilu Okami Games, zaoberajúci sa hernými novinkami a zvesťami. Tí uvádzajú, že diskutovali RalphsValve a dospeli k názoru, že jeho neznámny zdroj sa vskutku pôsobí dôveryhodne. K tomu pridávajú jednu prekvapivú a zvláštnu informáciu a síce, že režim Spec Ops má byť nahradený novým módom, “inšpirovaným” slávnou demoverziou P.T. od Hidea Kojimu. Ten údajne prinesie nečakane vyskakujúcich a objavujúcich sa nepriateľov a jednotky, schopné strieľať skrz steny.

Či ide iba o prázdne domnienky, obyčajné hoaxy, alebo sa v uvedených správach skrýva aspoň zrnko pravdy, to ukáže len čas. Taktiež sa uvádza, že titulu by sme sa mali dočkať niekedy v roku 2022.

Komentuj!