Register

A password will be e-mailed to you.

Slovenské vývojárske štúdio Team Vivat pracuje na vývoji open-world titulu Vivat Slovakia, ktorý nás zavedie do divokých 90. rokov minulého storočia.

Vo Vivat Slovakia sa budeme premávať ulicami Bratislavy, ovládanými mafiánskymi gangmi, ktoré môžu beztrestne ničiť majetok a brať výpalné od občanov. Vývojári uvádzajú, že dokonca aj vláda a jej predstavitelia kryjú mafiánske aktivity a dokonca ich aj sami využívajú – rozdiel medzi tajnou službou a mafiánskym gangom sa tak stiera.

My by sme sa mali ocitnúť v koži “holohlavého tridsiatnika”, pracujúceho pre tajnú políciu Internej Slovenskej informačnej služby, ISIS. Ako falošný taxikár sa budete premávať mestom a sledovať pohyb problémových osôb. Bližšie informácie o hre si môžete prečítať na stránke vývojárov.

O aký žáner pôjde zatiaľ nie je isté, snáď o niečo na spôsob GTA. O dabing kľúčových postáv sa postaralo niekoľko slovenských hercov, napríklad Milan Labuda ml., Lukáš Frlajs, alebo Rasťo Piško. Titul zatiaľ nemá stanovený dátum vydania.

Komentuj!