Register

A password will be e-mailed to you.

Predposledný mesiac roku 2021 je tu a s ním aj predposledná nádielka hier v rámci predplatného Xbox Live Gold, prípadne Game Pass Ultimate. Našincov však nepoteší, že Microsoft opäť ponuku hier pre slovenských hráčov obmenil.

Jasným highlightom novembrovej ponuky je paty titul Moving Out, ktorý je od dnešného dňa dostupný. Ide o šialený, na fyzike založený “simulátor” sťahovania. Ako člen Furniture Arrangement and Relocation Technician (F.A.R.T.) musíte plniť rôzne úlohy, takže ak máte takéto uletené kúsky radi, potom sa s Moving Out zabavíte.

Všade sa dočítate, že ďalšou hrou v ponuke by mal byť počin Rocket Knight, no to pre Slovensko neplatí. U nás miesto tohto titulu hráči obdržia strieľačku Dark Void, v ktorej bude nutné ukázať mimozemšťanom, kto je tu pánom.

V druhej polovici mesiaca dorazí Kingdom Two Crowns, pixel-artový stratégcký/na manažment zameraný titul. Cieľ hry je jasný, vybudovať si svoje kráľovstvo, no taktiež bude nutné chrániť svoju ríšu pred nepriateľmi. Užijete si objavovanie stredovekých krajín, temných ríš a feudálneho Japonska.

Posledný titul sa v našej krajine opäť líši od zvyšku sveta. V zahraničí si hráči užijú LEGO Batman 2, avšak u nás sa opäť objavia preteky Hydro Thunder. Tie hráči dostali už v septembri, takže väčšina už, pravdepodobne, má tieto arkádové preteky na rýchlostných člnoch vo svojej knižnici.

A to je z novembrovej nádielky všetko. Je škoda, že sa na našom území opäť zmenila ponuka oproti zvyšku sveta, no čo sa dá robiť. Nemuseli sme však opäť obdržať titul, ktorý bol v ponuke pred dvoma mesiacmi, určite by sa dalo nájsť aj niečo iné.

Zdroj: Xbox Wire

Komentuj!