Register

A password will be e-mailed to you.

Predplatitelia PlayStation Plus sa môžu tento mesiac tešiť až na šesticu hier, hoci si ju, bohužiaľ, neužijú úplne všetci. Nie však kvôli nejakému obmedzeniu. Je to kvôli tomu, že polovica hier bude určená pre PS VR.

Začnime však klasickými titulmi. V prvom rade tu pre PS5 a PS4 máme volejbal Knockout City. Zábavný multiplayerový počin bol v recenziách označovaný za jedno z najpríjemnejších prekvapení roku, takže ak ste hru minuli, je asi správny čas na nápravu. Podľa všetkého ide o naozaj kvalitný počin, v ktorom sa ľahko “utopia” desiatky hodín.

Druhá hra opäť mieri na PS5 a i PS4, pričom minimálne na konzolách ide o novinku, pretože si práve v deň pridania do predplatného odbije svoju premiéru. Reč je o First Class Trouble, ktorý by sme mohli nazvať Among Us, avšak v prepracovanejšej podobe, minimálne teda po grafickej stránke. Proti sebe sa postavia Personoidi a Residenti, pričom práve druhá zmienená skupina má za úlohu odhaliť, kto je škodca a zastaviť spod kontroly vymknutú umelú inteligenciu na luxusnej vesmírnej lodi.

Poslednou štandardnou hrou v novembrovej ponuke bude akčné RPG Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Odhaľte tajomstvá Amaluru, od pulzujúceho mesta Rathir cez rozľahlú oblasť Dalentarth až po pochmúrne kobky v jaskyniach Brigand Hall Caverns. Zachráňte svet roztrhaný brutálnou vojnou a ovládnite kľúč k nesmrteľnosti v počine, na ktorom sa podieľali R.A. Salvatore, tvorca komiksu Spawn Todd McFarlane a vedúci dizajnér Elder Scrolls IV: Oblivion menom Ken Rolston.

Teraz sa presuňme na hry určené pre PlayStation VR. Ako prvý je tu rogue-lite sci-fi horor The Persistence. Uviaznutá, nefunkčná a chytená v neúprosnom ťahu čiernej diery, loď „The Persistence“ je preplnená posádkou zmutovanou do strašných a vražedných potvor. Ak nepatríte medzi bojazlivcov, The Persistence si určite užijete.

Druhý titul hráčov pre zmenu postaví proti nemŕtvym, keďže pôjde o The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition. Či už budete pomáhať iným, alebo si násilím vezmete, čo chcete, každá vaša voľba má následky. Cestujte cez zamorené mesto New Orleans a bojujte, plížte sa, zbierajte a prežite každý deň pri odhaľovaní záhady celého mesta v ikonických štvrtiach.

Úplne poslednou hrou novembrovej nádielky bude vynikajúca fantasy bojovka s mečmi nazvaná Until You Fall. Od tímu, ktorý stojí za I Expect You To Die, dorazil vlani tento arkádový hack-and-slash roguelite inšpirovaný VR, ktorí hráčov prinúti nájsť a ovládnuť svoj vlastný bojový štýl počas množstva hodín zbesilej a zábavnej akcie.

To je všetko, čo novembrová ponuka prinesie. Nie je toho málo, pričom aj samotný výber je naozaj kvalitný, čo poteší. Za pozornosť stojí aj fakt, že pričom klasické hry budú v predplatnom od 2. novembra do 6. decembra, tituly určené pre virtuálnu realitu si budete môcť pridať do knižnice až do 3. januára.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!