Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Supermassive pred nedávnom ohlásilo ďalšie pokračovanie antológie The Dark Pictures, ktorej najnovšieho dielu pod názvom House of Ashes sme sa dočkali iba nedávno.

Nový počin sa môže pýšiť podtitulom The Devil in Me a má nás vniesť do kože skupinky filmových tvorcov, využívajúcich opustený hotel Murder Castle, kde v minulosti žil a pracoval americký sériový vrah H. H. Holmes. Hotel však ani v “súčasnosti” nie je opustený a zdá sa, že ho obýva neznáma figúra, nie nepodobná jeho bývalému majiteľovi, ktorá sa bude s našimi hrdinami vražedne zabávať, zrejme na spôsob filmu Saw.

Vývojári potvrdili, že pôjde o poslednú časť prvej série The Dark Pictures, pričom zrejme niekedy v budúcnosti sa dočkáme i ďalšej sezóny, ktorá však pravdepodobne vnesie do série i viacero zásadných zmien.

Dátum vydania nebol nateraz stanovený, no s určitosťou sa ho dočkáme behom budúceho roka, zrejme niekedy v jeho druhej polovici. Rovnako nie sú potvrdené ani platformy, no, pravdepodobne, vyjde znova na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X.

Komentuj!