Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Valve a digitálna platforma Steam spúšťa svoj Halloween výpredaj, ktorý okrem hororových hier ponúka i zľavy na iné AAA a indie projekty. Ktoré sú tie najhorúcejšie a najzaujímavejšie?

Bez akéhokoľvek otáľania sa pustime do vymenúvania tých najatraktívnejších zliav. Začnime pomerne kontroverzným projektom, ktorý síce stále nie je v 100 percentom stave, avšak pozornosť si nepochybne zaslúži. Akčné RPG od našich poľských bratov Cyberpunk 2077 si momentálne zaobstaráte za 40,19 €. Zaujímavý science fiction titul sa totiž dočkal 33% zvýhodnenia. Ak bažíte po niečom z českých lúk a hájov. K dispozícii je stredoveký epos Kingdom Come: Deliverance, ktorý si vďaka 66% zľave kúpite za 10,19 €. Ak vám náhodou práve tento projekt ušiel, vedzte, že ide o parádne, no mimoriadne svojské RPG s prímesou autentických súbojov a pedantne zapracovaných herných mechaník. Do pozornosti dávame i kooperačný hit It Takes Two, ktorý v sebe kombinuje množstvo žánrov a ponúka príbeh hodný filmového štúdia Pixar. Vďaka 25% zľave môže byť váš za 29,99 €.

Za zmienku taktiež stojí akčný rogue počin Hades, ktorý patril k neočakávaným hitom predchádzajúceho roka. Ten dostal 30% zvýhodnenie a tým pádom ho môžete vlastniť za 14,69 €. Radi upozorníme aj na Death Stranding od Hidea Kojimu. Tento akčný survival s komplikovanou naratívnou líniou je k získaniu za 23,99 €. Relatívne novej hre bola uštedrená 60% zľava. A aby sme nezabudli, jeden z hororov terajšieho roka. Resident Evil Village dostal 25% zľavu. Ak teda utratíte 59,99 €, môžete sa pustiť do fantastického sequelu azda najstaršieho herného univerza (zo žánru horor, samozrejme). A popritom si užijete fantastický akčný horor s výbornou atmosférou a nápaditými lokáciami.

Zliav je naozaj mnoho, no váhať by ste určite nemali. Výpredaj totiž končí už 1. novembra 2021 (pravdepodobne o devätnástej hodine večernej). Tak čo, máte už vybraných svojich favoritov, prípadne čakáte na poslednú chvíľu? A taktiež sa už neviete dočkať vianočných zliav, ktoré, pravdepodobne, ponúknu najmasívnejšie zľavy spomedzi všetkých? Pokojne sa s nami podeľte o svoje úlovky prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie.

Komentuj!