Register

A password will be e-mailed to you.

Darkest Dungeon II od štúdia Red Hook si budeme môcť zahrať už za niekoľko dní a preto bol najvyšší čas, aby nám bolo ukázané aj niečo priamo z hrateľnosti. A nový Early Access Trailer pod názvom Road of Ruin nám ukazuje aspoň nejaké čriepky hrateľnosti.

Zopár dôležitých informácií o pokračovaní temného RPG s ťahovými súbojmi sme vám už priniesli, tak si len pripomeňme, že v druhom dieli už bude dominovať 3D perspektíva, nahrádzajúca pôvodné plne 2D zobrazenie. Na videu aj vidieť, že výrazným vylepšením prešli hlavne animácie, ktoré sú na rozdiel od jednotky plynulejšie a prirodzenejšie, pričom výrazná štylizácia zostáva zachovaná.

V novom videu je aj predstavené, že okrem obligátnych súbojov si zajazdíme aj na povoze, čo je novinka oproti pôvodne pešom prechádzaní smrtiacich dungeonov. V neposlednom rade treba pripomenúť, že na rozdiel od jednotky, v ktorej ste mohli tráviť desiatky dlhých hodín, bude Darkest Dungeon II výrazne kratší, keďže nový koncept je postavený na znovuhrateľnosti.

Darkest Dungeon II vyjde v predbežnom prístupe už zajtra, 26. októbra 2021, avšak exkluzívne iba na platforme Epic Games Store.

Komentuj!