Register

A password will be e-mailed to you.

Akčné RPG Bloodborne patrilo k titulom, patriace z portfólia hier od PlayStationu u PC hráčov medzi najžiadanejšie, keďže na rozdiel od série Dark Souls na tejto platforme nikdy nevyšlo. To by sa však už mohlo zmeniť.

Bývalý novinár z IGN Colin Moriarty pred pár dňami naznačil, že štúdio Bluepoint Games, ktoré nedávno odkúpila spoločnosť Sony, zrejme pracuje na remasteri RPG Bloodborne od FromSofware, a tak tento kultový titul by sa mohol v tejto forme objaviť aj na PC platforme. Štúdio Bluepoint Games sa špecializuje na remaky a remastery, takže táto akvizícia Sony by dávala v súvislosti s Bloodborne zmysel. Colin Moriarty však navyše tvrdí, že Bluepoint Games pracujú dokonca aj na pokračovaní, teda na Bloodborne 2.

Tieto špekulácie sú teraz zase oživené aj Nickom Bakerom, čo je spoluzakladateľ magazínov XboxEra a Insider. Baker sa dokonca v podcaste XboxEra vyjadruje v tom zmysle, že minimálne PC verzia Bloodborne vo forme remasteru je hotová vec.

A nakoniec do tretice tu máme vyjadrenie aj samotného prezidenta Bluepoint Games, Marca Thrusha, ktorý uviedol, že ich štúdio tvorí okrem remasterov aj úplne novú hru. O aký titul ide, sa môžeme len domýšľať, avšak pravdepodobnosť že ide o Bloodborne 2 je skutočne vysoká.

Komentuj!