Register

A password will be e-mailed to you.

O vývoji pokračovania úspešného souls-like metroidvania titulu Salt and Sanctuary od štúdia Ska sme vedeli už v júni, no v súvislosti s vydaním na platformu PC sme nevedeli, na akých klientoch ho môžeme očakávať.

To sa práve zmenilo, keďže štúdio potvrdilo, že titul bude exkluzivitou na Epic Games. Je však celkom možné, že pôjde iba o dočasnú (ročnú) exkluzivitu, vzhľadom k tomu, že prvý diel je aktuálne dostupný iba skrz Steam. Tvorcovia okrem toho zverejnili dostupné jazykové lokalizácie, konkrétne angličtinu, francúzštinu, taliančinu, nemčinu, španielčinu a portugalčinu.

Salt and Sacrifice ponúkne osem hrateľných tried: Highblade, Paladin, Assassin, Cleric, Dualist, Fighter, Ranger a Sage. Takisto sa môžeme tešiť na veľký a komplexne spracovaný svet, obývaný rozličnými fantastickými bytosťami a mocnými bossmi. Čo sa týka bližších informácii o herných mechanikách, viz. našu novinku z doby, kedy bol tento titul prvýkrát oznámený.

Salt and Sacrifice vychádza v prvom kvartáli roku 2022 na platformy PlayStation 4, PlayStation 5 a, samozrejme, Epic Games.

Komentuj!