Register

A password will be e-mailed to you.

Dystopický survival We Happy Few od štúdia Compulsion Games si od nás odniesol vcelku pozitívne hodnotenie a zaujal netradičným námetom, podaným s britským humorom a nadhľadom. Práve preto sme ďalšiu cestu tohto štúdia aktívne sledovali, avšak dlhú dobu sa nič nedialo. To sa však práve zmenilo.

Ešte v roku 2018 sme vás informovali o tom, že Microsoft kúpil viacero menších štúdií, vrátane Ninja Theory a Compulsion Games. Toto štúdio sa môže pochváliť platformovou hrou Contrast, ale najmä pozoruhodným počinom We Happy Few. Nedávno bol na webovej stránke Xbox Squad zverejnený rozhovor s Nailou Hadjas, ktorá sa vyjadrovala k tomu, čo prinieslo štúdiu toto spojenie s Microsoftom. Okrem skutočnosti, že vyšší rozpočet priniesol možnosť dokonca zdvojnásobiť počet zamestnancov, odhalila, že len pár mesiacov po vydaní plnej verzie We Happy Few sa naplno pustili do produkcie nového titulu.

Bližšie informácie odmietla zverejniť, iba uviedla, že tento titul ponúkne zážitok z pohľadu tretej osoby a jeho alfou a omegou má byť práve príbeh. Za zmienku stojí aj to, že neznámy projekt nebude k dispozícii v predbežnom prístupe, na rozdiel od už zmieneného We Happy Few, ktorý sa tam svojho času nachádzal pomerne dlho.

Na otázku predbežného dátumu vydania sme sa dozvedeli, že ani samotná Naila Hadjas netuší, kedy by k nemu malo prísť.

Komentuj!