Register

A password will be e-mailed to you.

Len nedávno sme vás informovali o úniku kratučkého videa z hrania očakávaného RPG Elden Ring na Xbox One a hneď tu máme ďalšiu informáciu.

Vývojári v profile tejto hry na Twiteri oznámili, že vydanie Elden Ring sa odkladá o niečo vyše mesiaca, konkrétne na 25. február 2021. Našťastie nejde o žiadny veľký odklad a navyše ako istú kompenzáciu tohto odkladu From Sofware ponúka možnosť sa prihlásiť do testu betaverzie, ktorá bude prebiehať 12. a 15. novembra tohto roku.

Podľa vlastných slov si štúdio uvedomuje, že odklad nie je príjemný, ale chcú využiť mesiac navyše k ďalšiemu vylepšeniu. Cieľom From Software je priniesť titul, spĺňajúci vysoké očakávanie ich komunity.

V rámci oznámenia beta verzie bol uvoľnený aj nový trailer.

Aby ste sa mohli testu zúčastniť, musíte sa prihlásiť pomocou účtu Bandai Namco na oficiálnych webových stránkach a vyplniť jednoduchý formulár týkajúci sa vami preferovanej platformy (teda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S alebo PC). Následne ešte treba potvrdiť, že ste nejaké tituly od štúdia From Software hrali aj predtým. V tejto chvíli však nie je jasné, či sa testovanie týka všetkých spomínaných platforiem.

Komentuj!