Register

A password will be e-mailed to you.

Séria The Dark Pictures Anthology patrí v redakcii k populárnym, a tak niet divu, že sa jej venujeme častejšie. Už od čias, kedy štúdio Supermassive Games vytvorilo unikátnu a vydarenú hororovku Until Dawn, ktorá vyšla zatiaľ stále exkluzívne iba na PlayStation 4, sa duchovný nástupca tohto počinu s názvom The Dark Pictures Anthology teší všeobecnej a zaslúženej pozornosti.

Skúsenosti z úspešného počinu Until Dawn už štúdio Supermassive Games zúročilo dvakrát a teraz prichádza čas, kedy tak učiní do tretice. Keďže už koncom októbra vychádza tretí diel s podtitulom House of Ashes, tak nám boli predstavené všetky dôležité postavy a ich herci.

Ako jedna z hlavných postáv sa tentokrát objaví Rachel King, ktorú stvárnila herečka Ashley Tisdale (napríklad komédia High School Musical z roku 2006), pričom ďalšie postavy sú Aul Zinnom (Jason Kolchek), Moe Jeudy-Lamour (Nick Kay), Alex Gravenstein (Eric King) alebo nakoniec Nick E. Tarabay (Salim Othman).

Bližšie informácie sme vám už predstavili nedávno, v dojmoch z hrania, a tak len pripomenieme, že The Dark Pictures Anthology: House of Ashes vychádza 22. októbra tohto roku a to na platformách PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Komentuj!