Register

A password will be e-mailed to you.

O pripravovanej akčnej adventúre God of War Ragnarök sme vás už párkrát informovali, naposledy ešte v septembri. Odvtedy prišlo k ďalšej, určite pozitívnej informácii, keďže Sony oficiálne oznámilo ďalšie jazykové lokalizácie, pričom ich počet tak vzrástol až na dvadsaťdva, vrátane dvanástich dabingov.

Takže je už priamo od Sony potvrdené, že očakávané pokračovanie príbehu Krata a Atrea, tentoraz pod názvom God of War Ragnarök sa dočká viacerých lokalizácií, vrátane tej českej. Nový God of War sa tak pridáva k ďalším exkluzívnym titulom, ktoré dostali český preklad vo forme titulkov. Týka sa to aj predchodcu, teda God of War z roku 2018, alebo takých počinov, ako boli Ghost of Tsushima či Ratchet & Clank: Rift Apart. Z najnovších, alebo chystaných titulov s českou lokalizáciou môžeme spomenúť napríklad aj najnovší diel pretekárskej hry Gran Turismo 7.

God of War Ragnarök zatiaľ nemá určený dátum vydania, ale objaví sa exkluzívne na PlayStation 4 a PlayStation 5 niekedy v priebehu nasledujúceho roku 2022.

Komentuj!