Register

A password will be e-mailed to you.

Mnohé herné série boli v priebehu rokov ukončené, ale mnohé ďalšie nás naďalej tešia stále novými dielmi. Jednou z týchto sérií je Ghost Recon, ktorý práve oslávil 20 rokov od vydania prvého dielu. Pri príležitosti tohto výročia bol oznámený nový prírastok do tejto série s podtitulom Frontline, ktorý bude free to play. Okrem toho sa Ubisoft rozhodol, že dá hráčom zadarmo prvý diel tejto série a DLC k Wildlands.

Prvý Ghost Recon vyšiel v roku 2001 a dočkal sa ďalších 2 datadiskov, ktoré sa, bohužiaľ, nedajú zakúpiť cez uPlay. Ale pokiaľ máte o nich taktiež záujem, môžete si ich zakúpite na Steame, kde si však budete musieť kúpiť aj samotnú základnú hru. Za tých 20 rokov už poriadne zostarol, ale napriek tomu je to zaujímavá taktická akčná hra, ktorá rozhodne stojí za vyskúšanie. Môžete si ho aktivovať buď cez stránku Ubisoftu, alebo priamo v aplikácii Ubisoft Connect.

Okrem tejto plnohodnotnej hry si môžete zadarmo aktivovať aj DLC ku Ghost Recon Wildlands s názvom Fallen Ghosts. Ide o jedno z dvoch DLC, ktoré sú aj súčasťou Season Passu. Hráčov, čo ho doteraz nevlastnili, určite poteší, že je to podľa recenzií to kvalitnejšie DLC. V tomto prípade si ho však môžete aktivovať na uPlayi, ale aj na Steame. Druhé DLC s názvom Narco Road si môžete aktuálne zakúpiť v zľave.

Obidva tituly si tak môžete zadarmo aktivovať do 11. októbra 2021.

Komentuj!