Register

A password will be e-mailed to you.

Októbrová ponuka hier v rámci predplatného PlayStation Plus dorazí už budúci týždeň, takže bolo načase, aby nám Sony ukázala, na čo sa možno tešiť.

V prvom rade bude horúca novinka Hell Let Loose, multiplayerová first-person strieľačka zasadená do obdobia druhej svetovej vojny, kde sa na bojisku môže stretnúť až 100 hráčov. Na Steame už si možno pozrieť odozvu od hráčov, ktorá je veľmi pozitívna, recenzie PC verzie taktiež nedopadli zle, takže sa, ak konzolový port dopadne dobre, bude na čo tešiť.

Druhou hrou v ponuke bude bojovka Mortal Kombat X, ktorá patrí medzi tie najlepšie časti v rámci dlhoročnej série. Hoci už tu máme aj novší diel, mnoho hráčov MK X preferuje pre MK 11. V tomto prípade asi nie je nutné predstavovať o čo ide, legendárny bojovku určite dobre poznáte všetci. A ak i náhodou nie, mali by ste si doplniť herné vzdelanie. K dispozícii, samozrejme, bude PS4 verzia, no pre majiteľov PS5 to nebude vďaka spätnej kompatibilite problém. Väčšina majiteľov PS5 s predplateným PS Plus však už asi titul má v knižnici, keďže je súčasťou PS Plus Collection. Je však trochu škoda, že nedostane rovno XL verziu so všetkým dodatočne pridaným obsahom.

Po náročných a krvavých bojoch sa budeme môcť zrelaxovať pri golfe, keďže októbrovú ponuku uzatvorí PGA Tour 2K21. Za posledné roky ide o najlepšie videoherné spracovanie populárneho športu, takže ak už máte dosť futbalu či hokeja, prípadne basketbalu, potom je možno najvyšší čas skúsiť niečo odlišné.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!