Register

A password will be e-mailed to you.

Pre fanúšikov akčnej PlayStation exkluzivity spoločnosti Sony, The Last of Us, je pripravovaný HBO seriál najbližším veľkým projektom z tohto príbehového univerza. Samozrejme, nepôjde o ďalší dodatok k už poznanej naratívnej línii, avšak minimálne sa nováčikovia i znalci dočkajú iného pohľadu na známe udalosti, ktoré budú s najväčšou pravdepodobnosťou obohatené o udalosti, pričom tie obe vydané hry spoja do jedného príbehu. A práve tento projekt sa najnovšie dočkal prvej oficiálnej fotografie. Ako vyzerá?

The Last of Us Part II vyšiel pred viac ako jedným rokom, no je nutné zmieniť, že toto akčné príbehovo orientované pokračovanie výrazne rozdelilo fanúšikovskú komunitu. A to na dva tábory. Niektorí pokračovanie nenávidia, iní ho pre zmenu milujú. Aj napriek tomu sa ale mnohí na už zmienený seriál tešia a na prvú fotografiu nepochybne dlho čakali. Nemali by ste však dúfať v nič prevratné. Ide o fotografiu, ktorá zobrazuje Joela a Ellie na veľkej lúke, pričom v diaľke vidieť havarované lietadlo. Nič viac a nič menej. Ťažko niečo komplexnejšie zhodnotiť, no minimálne môžeme usúdiť, že postavy sú odeté do svojich ikonických kostýmov.

Vzdialené lietadlo následne nepôsobí vizuálne najideálnejšie, no nemusí ísť o úplne finálnu verziu a minimálne obraz si pravdepodobne prejde určitými tónovými zmenami. Každopádne, nevyzerá to najhoršie a skutočne by mohlo ísť o jednu z najlepších herných adaptácií súčasnosti (už len kvôli väčšej dospelosti herného príbehu The Last of Us).

Logicky sa teda môžeme domnievať, že nás čaká kvalitný projekt. Ostatne, réžie sa ujme aj Neil Druckmann, teda duchovný i príbehový otec celého The Last of Us. Áno, je viac ako pravdepodobné, že opäť dôjde k haneniu „jeho“ epizód iba kvôli tomu, že na nich pracoval sám Druckmann (najmä kvôli nevôli, ktorú spôsobila druhá časť), no pre hnevom nezaslepeného diváka by malo ísť o atmosférickú záležitosť, ktorá si z hry zoberie to najlepšie. Ide iba o domnienky, no pochopiteľne dúfame, že seriál The Last of Us bude dobrý hraným projektom, ktorý nás poteší. Čo si o ňom aktuálne myslíte vy?

Komentuj!