Register

A password will be e-mailed to you.

Aj keď sa mnohým môže zdať, že MechWarrior 5: Mercenaries vyšiel pomerne nedávno, keďže na PC ho bolo možné zakúpiť skoro rok a pol len prostredníctvom Epic Games Store, tak aktuálne sme sa dočkali druhého veľkého DLC s názvom Legend of the Kestrel Lancers. To prináša najmä obsah pre single player, ale zároveň s ním vyšiel aj rozsiahly update pre základnú hru. Cenovo však dané DLC stojí skoro toľko ako základná hra. Čo však prináša?

Legend of the Kestrel Lancers je hlavne odpoveďou na žiadosti fanúšikov o lineárnu kampaň, keďže v podstate väčšina kampane v MechWarrior 5 pozostáva z postupne sa odomykajúcich kontraktov a rozvíjania vašej žoldnierskej firmy. Do popredia sa tak dostávajú boje vo futuristických mestách, čím sa taktiež zmení aj vaša herná stratégia. Čaká vás tak 14 nových misií, ktoré by vám mali predstaviť nový herný obsah ako aj nové bojové možnosti. Samozrejme, okrem misií sa môžeme tešiť na nové úpravy mechov aj ich výbavu.

Voľne stiahnuteľný update pridáva do hry niekoľko zaujímavých funkcií, ktoré rozhodne fanúšikov MechWarriora potešia. Počas bitky sa môžete po novom prepínať medzi nasadenými mechmi, takže poškodenie vášho primárneho mecha už nemusí znamenať reštartovanie misie. Okrem tejto funkcie do hry pribudol aj kontaktný boj, takže už nebudete musieť len „tancovať“ okolo protivníkov, ale môžete si to s nimi rozdať z bezprostrednej vzdialenosti. Myslíte, že je opäť načase nasadnúť do mecha a rozhodnúť o osude galaxie?

Komentuj!