Register

A password will be e-mailed to you.

Je to len pár dní, čo sme vám prezentovali nový Story trailer z chystaného RPG Elex II od nemeckého štúdia Piranha Bytes. Avšak vývojári v propagácii nezaháľajú a prostredníctvom populárneho YouTube kanálu AngryCentaurGaming nám teraz ponúkli takmer polhodinovú ukážku priamo z hrania.

Aktuálne video vďaka tomu, že je dlhšie, nám v pomerne dostatočnej miere ukazuje dialógy a tak zároveň aj viac odhaľuje zo samotného príbehu. Ďalej vidieť, že Piranha Bytes (kultová séria Gothic) zapracovali aj na animáciách či tvárach postáv, ktoré tradične nepatrili v ich tituloch k tomu najlepšiemu. V tomto smere je celkom jasne viditeľný posun aj od ich posledného počinu s názvom Elex, ktorý sme tesne po vydaní recenzovali. Vývojári dokonca sľubujú až stovku rôznych typov nepriateľov, pričom počet NPC má dokonca prekonať číslo 300. Mnohé z týchto NPC môžu nenávratne zomrieť, čo bude mať nezvratný dopad na samotný príbeh. A na rozdiel od prvého dielu, kde sme sa mohli pridať k trom frakciám, tak v Elex II ich bude dostupných až päť.

Veríme, že už pomerne skoro zistíme, či sľuby vývojárov nezostanú plané, keďže Elex II síce nemá stále presne určený dátum vydania, ale má vyjsť ešte v priebehu tohto roku na platformách PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Česká lokalizácia však tentoraz, pravdepodobne, nebude.

Komentuj!