Register

A password will be e-mailed to you.

Neil Druckmann je kreatívny riaditeľ a scenárista populárnej a úspešnej série The Last of Us. Podľa stránky organizácie Directors Guild of Canada bude zrejme osobne režírovať niektoré epizódy chystaného seriálu televízie HBO z tejto rovnomennej série.

Directors Guild of Canada zastupuje zamestnancov v kanadskom filmovom a televíznom priemysle a v spomínanom PDF dokumente sú aj mená ďalších piatich režisérov, ktorí sa budú na tvorbe seriálových epizód podieľať. Neil Druckmann sa medzi nimi objavil pomerne nečakane, keďže sa skôr očakávalo, že bude mať starosti iba scenár, alebo zaujme miesto výkonného producenta. Teraz to však skôr už vyzerá, že u niektorých častí sa zhostí priamo úlohy režiséra.

Tím režisérov sa inak skladá z takých mien ako sú Craig Mazin (úspešný seriál Černobyl), Jasmila Žbanić (Quo vadis), Peter Hoar (Daredevil a Doctor Who) alebo Kantemir Balagov, ktorý nakrúcal pilotnú epizódu. Zatiaľ vieme len to, že chystanú prvú sezónu bude tvoriť 10 dielov, avšak niektoré správy o veľkom rozpočte naznačujú pomerne veľké ambície a plán na natočenie až ôsmich sezón.

Komentuj!