Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Creative Technology oznámila vydanie Sound Blasteru Katana V2, nástupcu pôvodného Sound BlasterX Katana, ktorý bol mnohými považovaný za najlepší herný soundbar. Kompletne prepracovaný s úplne novým elegantným tvarom prináša o 68% vyšší výkon, ponúka vylepšenú dynamiku zvuku a transformuje zážitok zo slúchadiel pomocou holografie slúchadiel Super X-Fi – táto nová Katana je hrozivou zbraňou pre stolných aj konzolových hráčov.

Sound Blaster Katana V2 vybrúsil hrubé hrany svojho obľúbeného predchodcu vo forme aj funkcii.

Herné zvuky opäť vzrušujú

Sound Blaster Katana V2 zosobňuje vrchol zvukových technológií spoločnosti Creative, keďže prostredníctvom 5.1 kanálového prehrávania dokáže oživiť hry a filmy. Prináša zvukový podpis špičkového systému Sound Blaster, vytvoreného s viac ako 30-ročnými znalosťami v oblasti spracovania zvuku, a zachováva si prevratný dizajn s tromi zosilňovačmi svojho predchodcu, pričom je každý z jeho 5 meničov individuálne napájaný viacjadrovým digitálnym procesorom DSP od Creative. Kvalita zvuku je ďalej vylepšená novými výškovými reproduktormi s látkovým kužeľom pre čistejšie a vycibrenejšie výšky a väčším, impozantnejším subwooferom pre hlbší, a o to pôsobivejší basový výkon.

Pre používateľov, ktorí radšej bránia svet alebo bojujú dlho do noci bez toho, aby rušili ostatných, je Super X-Fi Headphone Holography, mnohokrát ocenená technológia, ktorá obnovuje zvukovú kulisu špičkového systému viacerých reproduktorov v slúchadlách, presvedčivé riešenie. S integrovaným čipom Super X-Fi UltraDSP môžu používatelia zažiť holografický zvuk, ktorý si vedia prispôsobiť presne na mieru a užijú si nevídanú úroveň realizmu, keď sa ponoria do filmu alebo priamo na herné bojisko.

Rozpoznávanie nepriateľov je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým – s režimom SXFI BATTLE, zvukovým režimom, ktorý je špeciálne navrhnutý tak, aby poskytoval hráčom FPS bezprecedentnú výhodu vo vylepšených zvukových stopách – smerovosti a vzdialenosti. K dispozícii je tiež Scout Mode, známa funkcia Sound Blaster, ktorá sa zameriava na detekciu zvuku, aby bolo protivníkov počuť skôr, ako ich bude vidieť na obrazovke.

Vďaka integrovanému dekodéru Dolby Audio si užívatelia môžu vychutnať filmový zážitok nielen pri hraní hier, ale aj pri sledovaní filmov na streamovacích platformách ako Netflix, Disney+, Amazon Prime.

Všetko v jednom zvukovom centre

Sound Blaster Katanu V2 je možné prispôsobiť tak, aby znel a vyzeral presne tak, ako sa to používateľom páči. Po pripojení k aplikácii Creative (stolnej aj mobilnej) si môžu používatelia vybrať z rôznych nastavení ekvalizéra a doladiť zvuk pomocou sady Acoustic Engine. Prepracovaný RGB svetelný pás navyše ponúka rôzne výbery režimov osvetlenia zo 16,8 miliónov farieb, ktoré intuitívne reagujú na obsah prehrávania. Tieto nastavenia je možné uložiť ako prispôsobené profily buď do aplikácie, alebo do programovateľných tlačidiel na diaľkovom ovládači.

Je komplexne vybavený mnohými možnosťami pripojenia, HDMI ARC a optickými portami, bezdrôtovým rozhraním Bluetooth 5.0, portom USB-C na podporu zvuku USB, 3,5 mm vstupom AUX a výstupom SXFI pre certifikované produkty Super X-Fi. Je kompatibilný so stolnými počítačmi a konzolami, vrátane PC, Mac, PS5, PS4, Xbox Series X a S, Xbox One a Nintendo Switch.

Sound Blaster Katana V2 poskytuje komplexný zážitok zo zábavy, ktorý prekračuje rámec toho, čo sa od herného soundbaru očakáva.

Ceny a dostupnosť

Cena Sound Blaster Katana V2 je 329,99 EUR a je k dispozícii na Creative.com.

Pre viac informácií navštívte www.creative.com/KatanaV2.

Komentuj!