Register

A password will be e-mailed to you.

Nedávno sme vás informovali o atraktívnej ponuke, ktorá vám sprostredkuje hru úplne zdarma. Konkrétne šlo o Diablo like Titan Quest kombinujúci atraktívny loot a divokú akciu naprieč gréckymi kulisami. Dôvod tejto ponuky bol zrejmý. Vydavateľstvo THQ Nordic oslávilo svoje desiate výročie. Tentokrát potešíme najmä milovníkov taktických vojenských akcií. K získaniu zdarma je totiž prvotný Jagged Alliance vo svojej Gold edícii.

Áno, pre starších hráčov pamätajúcich si časy kvalitných vojnových titulov, ktoré do popredia stavajú taktiku a nie výhradne divokú akciu plnú vizuálnych efektov pôjde o návrat do tejto old school doby. Konkrétne do deväťdesiatych rokov minulého storočia. Pôvodné Jagged Alliance totiž vyšlo ešte v roku 1995 a predznamenalo vznik dlhej ságy podobne orientovaných hier, pričom vieme, že sa Jagged Alliance opäť prihlási o slovo v roku 2022, keďže bol oznámený nový diel.

Každopádne, prvotina dnes už pôsobí po vizuálnej stránke trochu vtipne, no treba brať v úvahu rok výroby a fakt, že nejde o plnohodnotný trojdimenzionálny projekt. Ak však holdujete taktickému prikazovaniu vojakov, napínavým súbojom a vojenskej tematike, nemáte sa čoho báť. Jagged Alliance 1: Gold Edition vám ponúkne viac ako dve desiatky herných hodín. Tie sú plné ťažkých rozhodnutí a premýšľania nad ďalšiu akciou vašich jednotiek.

Tak ako aj v prípade minulého Titan Quest, Jagged Alliance viete získať prostredníctvom gigantickej knižnej virtuálnych počinov menom Steam. Opäť prízvukujeme, že táto ponúka nemá v zásade žiaden výrazný háčik. Samozrejme, okrem toho časového, keďže vojnový titul je k dispozícii zdarma výhradne do 23. septembra 2021.

Preto v prípade, že máte o hru záujem, mali by ste si ju v najbližšej dobe rýchlo aktivovať, nakoľko po uplynutí zmieneného dátumu si budete musieť za titul zaplatiť plnú sumu. A ak by vás náhodou séria zaujala, viete si aktuálne zaobstarať aj jej pokračovania za zvýhodnenú cenovku, nakoľko THQ oslávilo svoje výročie aj masívnymi zľavami priamo v klientovi od spoločnosti Valve.

Komentuj!