Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Little Big Adventure patrí medzi tie nadštandardne úspešné adventúrne počiny z 90. rokov a mnohí fanúšikovia a pamätníci na ňu ani napriek uplynulým desaťročiam od vydania prvého dielu nedajú dopustiť.

Mladšie generácie hráčskej populácie však o nej nemajú ani poňatia a z tohto dôvodu všetkých prekvapilo nedávne ohlásenie zo strany začínajúceho francúzskeho štúdia 2point21, ktoré sa rozhodlo pustiť do tvorby nového pokračovania tejto pozoruhodnej série.

Samozrejme, celý projekt sa zatiaľ nachádza ešte len v plienkach, takže o výslednej podobe samotného počinu nevieme aktuálne vôbec nič. Avšak, pozoruhodnou a pre fanúšikov určite pozitívnou správou je, že samotní tvorcovia sa hráčov pýtajú, čo všetko by hra mala obsahovať a ako by mal výsledný produkt vyzerať. Z pôvodných vývojárov dnes už neexistujúceho štúdia Adeline Software sa na vývoji nového titulu podieľa dvojica Didier Chanfray a Frédérick Raynal, ktorý okrem iného pracoval na legendárnom survival horore Alone in the Dark.

Ako sme už spomenuli, vývoj projektu sa nachádza iba v začiatočnej fáze, takže žiadne informácie ohľadom dátumu vydania a platforiem, na ktoré v konečnom dôsledku vyjde, nie sú vôbec známe. Autori však vo svojom oznámení spomínajú PC a konzoly, takže je zrejmé, že o exkluzivitu nepôjde. O aké konzoly ide a či výsledný produkt naplní očakávania fanúšikov, to odhalí až budúcnosť.

Komentuj!