Register

A password will be e-mailed to you.

Keďže pred pár dňami nám Ubifoft predstavil dlhé gameplay zábery z ich pripravovanej novinky Far Cry 6, dalo sa čakať, že v rámci promo nám pripraví nejakú tú akciu. A dočkali sme sa, keďže na Ubisoft Connect (Uplay) máme možnosť získať zdarma jeden zo starších dielov tejto populárnej série.

Ešte predtým, než zvrhneme diktátorský režim charizmatického antagonistu Antóna Castillia v najnovšom pokračovaní slávnej série, ktoré vychádza už 7. októbra 2021, máme možnosť navštíviť tropický ostrov v Tichom oceáne v koži výletníka Jasona Brodyho. Ten sa síce vyberie na obyčajný výlet so svojou partiou kamarátov, ale veľmi rýchlo zisťuje, že celý ostrov ohrozujú piráti, na čele s dnes už ikonickým záporákom Vaasom Montenegrom.

Keďže Jason pristál na ostrove ako obyčajný turista a nie vojak, prvýkrát v sérii je použitý systém skúsenostných bodov. Za každý nový dosiahnutý level sa mu odomkne nejaká schopnosť, pričom vylepšovať je možné aj zbrane. I vo Far Cry 3 je ostrov rozdelený do viacerých zón, ktoré je možné postupne oslobodzovať a zabezpečiť si tak pokojnejšie oblasti.

Aby ste získali Far Cry 3 zadarmo, stačí len vlastniť Uplay účet. Akcia potrvá od 7. septembra od 15:00 do 11. septembra, kedy končí o 8:30 nášho času.

Komentuj!