Register

A password will be e-mailed to you.

September odštartoval a vďaka tomu dôjde k zmene hier v rámci predplatného PS Plus. Augustová nádielka hráčov až tak nezaujala, no tá septembrová by to mohla napraviť.

V prvom rade tu máme titul určený výhradne majiteľom PlayStation 5, ktorí si budú môcť pridať do knižnice vynikajúcu party hru Overcooked! All You Can Eat. Ak značku poznáte, nejde o tretí diel, ale o kompiláciu oboch doteraz vydaných hier vrátane všetkých rozšírení, ktoré vyšli. Samozrejmosťou je vylepšený vizuál, pribudol i online mód do prvého dielu a zlepšili sa i nahrávacie časy. Pokiaľ máte radi zábavné hry a z času na čas usporadúvate i nejaké párty, potom bude tento titul tou správnou voľbou.

Dobrodružstvá Agenta 47 sa už síce rozrástli aj o uzavretie aktuálne trilógie, no v septembrovej ponuke sa objaví Hitman 2 z roku 2018. Ten v podstate staval na základoch, ktoré položili predošlé hry zo série, najmä teda priamy predchodca, no čo-to sa, samozrejme, vylepšilo a vyladilo, keďže hráči predsa len mali k predchodcovi pripomienky. Jediná väčšia výhrada sa týka príbehu, ktorý je iba akousi kostrou, ktorá prepája jednotlivé misie, no veľmi si z neho na konci pamätať nebudete. To však nie je prekážkou, keďže Hitman 2 je výborný počin, ktorý priaznivcov tichého odstraňovania nepriateľov urobí radosť.

Na záver tu máme hru s filmovou licenciou, keďže septembrovú ponuku uzatvára Predator: Hunting Grounds. Ten sa po vydaní netešil u kritiky nejakej veľkej obľube, no v spoločnosti kamarátov sa nejednalo o zlý titul. Nakoľko však išlo o hru s tematikou Predatora, nároky a očakávania hráčov boli predsa len o niečo vyššie. Za uplynulú dobu však autori vydali celkom dosť nového obsahu, vrátane postavy majora Alana “Dutcha” Schaeffera stvárneného Arnoldom Schwarzeneggerom v prvom filme. Nepoteší však skutočnosť, že dodatočný obsah je nutné zakúpiť, hoci čo-to pribudlo i zadarmo. Za vyskúšanie však nič nedáte.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!