Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikovia dinosaurov a stavania vlastných zábavných parkov by mali zbystriť pozornosť. Gamescom nám totiž ponúkol trailer a i spustenie predobjednávok na Jurassic World Evolution 2. Kedy sa titulu dočkáme a čo konkrétne od neho môžeme čakať?

Áno, dočkali sme sa. Jurassic World Evolution 2 sa predstavilo v zhruba dvojminútovej ukážke. Tá je plná nebezpečných a fascinujúco spracovaných tvorov, staviteľských možností a viac ako solídnej grafickej stránky. Nezaostáva pritom ani audio, kde škrekot a výskot niektorých gigantov poriadne vydesí.

Čo sa týka hrateľnosti, tá pravdepodobne výrazne zmenená nebude. Ostatne, čo sa týka mechaník, už predchodca veľmi dobre fungoval a je teda logické sa domnievať, že tvorcovia nebudú kaziť alebo meniť prvky, ktoré doposiaľ fungovali. Experimentov, prípadne neželaných invencií sa nebojte. Tie neprídu. Preto sa fanúšikovia môžu pripraviť na väčšiu porciu toho, čo mali a stále zrejme majú radi, no a nováčikovia dostanú nadpriemerne kvalitný staviteľský simulátor s masívnymi a krvilačnými predátormi z druhohôr. 

Sprievodný text traileru hovorí, že autori z Frontier Developments primárne pridávajú na možnostiach, dostupných tvoroch a príbehovej kampani (ktorá v obdobných hrách supluje tradičný tutoriál). Čakať na nás pritom má viac ako sedemdesiatpäť dinosaurov, čo je fantastické a plne dostačujúce. Obzvlášť, keď vezmete v úvahu ako dobre a detailne vyzerajú. Zaujímavo znie i Chaos Theory režim, kde si budete môcť prejsť takzvanými What if (nie, nie je to ten aktuálny Marvel seriál) scenármi z dlhoročnej filmovej ságy.

Samotná hra vychádza už 9. novembra 2021, takže je simulátor stavania vlastného dinosaurieho parku v podstate za rohom. Z vizuálne atraktívnej novinky sa budú môcť tešiť majitelia konzol PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S a v neposlednom rade i vlastníci osobných počítačov. Tentokrát sa pritom nemusíte báť ani žiadnej časovej exkluzivity, keďže tento počin vychádza ako na Steame, tak aj na Epic Games Store. Pustíte sa už tento november do výstavby vlastného zábavného parku plného dinosaurov?

Komentuj!