Register

A password will be e-mailed to you.

Napriek tomu, že sme už zvyknutí, že na Epicu dostávame každý štvrtok nejakú hru zadarmo, tak tentokrát sme sa nečakane dočkali ďalšej hry už o deň skôr a je ňou remaster tretieho dielu Saints Row. Daný titul vyšiel ešte len v máji tohto roku, ale vývojári sa zrejme rozhodli poskytnúť ho zadarmo prostredníctvom Epicu pri príležitosti ohlásenia ďalšieho plnohodnotného pokračovanie tejto série.

Saints Row: The Third Remastered ponúka to, čo pôvodná hra, ale obsahuje všetky DLC, ktoré sú súčasťou až The Full Package alebo ste si ich museli zakúpiť samostatne. Okrem tohto vás čaká celá škála vylepšení, čím sa hra posunula po svojej technickej a grafickej stránke k súčasným štandardom.

Pokiaľ ste sa so sériou Saints Row doteraz nestretli, tak najlepšie je ju porovnať so sériou GTA. Saints Row 3 je však oproti GTA v mnohých ohľadoch značne bizarnejší a od reality je tak mnohokrát na míle vzdialený. Rozhodne vám však hra ponúkne desiatky hodín zábavy v hoci starom, ale tentokrát prepracovanejšom Steelporte. Otázne však je, či má hra na Epicu aj oficiálnu češtinu, keďže to nemajú na svojej stránke zmienené. Pokiaľ áno, tak to bude len príjemný bonus.

Pokiaľ si teda chcete remaster Saints Row 3 vyskúšať alebo si len zaspomínať na túto hru ešte pred vydaním nového dielu, tak si ho môžete aktivovať na Epicu do 2. septembra do 17:00.

Mimochodom, ďalšou hrou, ktorú si budete môcť aktivovať behom tohto týždňa zdarma, je simulátor Automachef, kde budete mať pod palcom plne automatizovanú reštauráciu. Ten bude k dispozícii od 26. augusta do 2. septembra 2021 a potom ho nahradí iná hra.

Komentuj!