Register

A password will be e-mailed to you.

Herný vydavateľ Koch Media oznámil v júni 2021 na Summer Game Feste nový projekt srbského štúdia Mad Head Games pod názvom Scars Above. Tento ambiciózny počin pripomína okrem série Votrelec aj titul Returnal, či Remnant: From the Ashes.

V Scars Above sa ujmeme mladej Kate Ward, ktorá sa pôvodne vybrala s celým tímom ďalších vedcov a astronautov skúmať zvláštnu mimozemskú hmotu Metahedron, avšak už tradične sa čoskoro čosi pokazí a Kate sa ocitne absolútne osamotená v inom svete. Podľa slov vydavateľa sa môžeme tešiť na náročnejšiu third-person akčnú adventúru s výrazným dôrazom na príbeh. Samozrejme, v zvláštnom svete budeme skúmať jeho prostredie a záhady a v neposlednom rade aj bojovať s tamojšími nepriateľsky naladenými obyvateľmi za pomoci rozličných zbraní a technológií.

Okrem niekoľkých artworkov autori už vypustili do sveta prvé gameplay video, samozrejme, pochádzajúce ešte z pre-alfa verzie, takže mnoho aktuálnych chýb bude časom ešte opravených. Tieto zábery z hrania sú opatrené aj českými titulkami.

Vydanie Scars Above je chystané na začiatok roka 2022, pričom údajne existuje šanca, že ak všetko pôjde dobre, vyjde ešte tento rok a to určite na platforme PC. Konzolové vydania zatiaľ neboli špecifikované.

Komentuj!