Register

A password will be e-mailed to you.

V posledných rokoch sa dostal dosť do popredia kyberpunk, pokiaľ však ten spojíme s post-apokalyptickým svetom, kovbojmi a lovom odmien, tak dostaneme nedávno oznámený titul od poľského Paradark Studia s názvom Exekiller. Čo zatiaľ o tejto hre vieme?

Exekiller bude akčná adventúra pre jedného hráča, ktorá nás zavedie do alternatívnej minulosti, v ktorej bol svet, taký ako ho dnes poznáme, zničený tzv. Veľkou ohnivou katastrofou. Svet je tak v troskách a zostalo len 30 % z pôvodných obyvateľov. Samotná hra sa bude odohrávať v New Yorku a zhostíte sa úlohy lovca odmien. Budete sudca, porota aj kat, takže bude len na vás, čo s vašou korisťou urobíte. Podľa vašich rozhodnutí by sa mala meniť aj hlavná dejová línii, vďaka čomu by mal mať Exekiller značnú šancu, že si ho opäť zopakujete ale inak.

Podľa traileru to vyzerá tak, že hra nám ponúkne vcelku pôsobivú grafiku s prijateľnými požiadavkami na hardware. Vývojári nám ponúkajú rôznorodý otvorený svet, ale aký bude veľký a čo všetko nám ponúkne, to sa zrejme dozvieme až po vydaní tohto titulu. Jednoznačne náš však čakajú prestrelky, jazda vo futuristickom vznášadle a pravdepodobne dosť rozhovorov.

Exekiller má vyjsť podľa všetkého len na PC a konkrétny dátum vydania zatiaľ nebol stanovený.

Komentuj!

O autorovi

Počítačovým hrám sa venujem už od detských čias. Mojím najobľúbenejším žánrom boli real-time stratégie (C&C, Jurassic Wars, Cossacks). Pri hrách však uprednostňujem najmä príbeh. V roku 2019 som začal prekladať hry do slovenského jazyka a dnes som členom slovenskej komunity amatérskych prekladateľov - lokalizácie.sk. Našim cieľom je ukázať, že si hry zaslúžia byť aj v slovenčine a zároveň tak aj pomôcť CZ/SK prekladateľskej scéne. Na stránke somhráč.sk pracujem ako externý redaktor, pričom píšem najmä recenzie na hry, ktoré boli preložené do slovenčiny alebo je možné, že niekedy v budúcnosti by sa mohli dočkať sk prekladu.

Súvisiace príspevky