Register

A password will be e-mailed to you.

Tales of Arise je takmer za rohom, a preto sa nemôžeme čudovať, že autorský tím (Bandai Namco) vydáva do sveta hrateľné demo. Z ukážky sa pritom budú môcť tešiť výhradne konzoloví majitelia, nakoľko PC hráči boli v tomto prípadne ochudobnení.

Nadchádzajúce akčné JRGP Tales of Arise ponúka svoju demoverziu, ktorá predstavuje hlavné zložky hrateľnosti ako taktický súboj, segmentovaný otvorený svet a v neposlednom rade nechá hráčov nahliadnuť na veľkolepý príbeh, ktorý si pre nás vývojári nepochybne pripravili.

Ako vám už naznačil úvodný odstavec, vydavateľ a autor Bandai Namco zverejnil svoje demo výhradne pre aktuálnu a minulú konzolovú generáciu, pričom PC verzia ukážky z nejakého (bližšie nešpecifikovaného) dôvodu absentuje. Preto, ak si chcete na vlastnej koži vyskúšať, ako sa najnovší prírastok do ságy Tales hrá, budete si musieť zaobstarať konzolu. Inak to zatiaľ nepôjde.

Tales of Arise sa na naše herné obrazovky pozrie už 10. septembra 2021, čiže o necelý mesiac, kedy sa konečne spustí úrodná jeseň. Tešiť sa z neho budú majitelia konzol PlayStation 4, Xbox One a aj PC, pričom, vďaka ročnému odkladu, si titul užijú aj nepochybne hrdí vlastníci PlayStation 5, Xbox Series S a Xbox Series X. Do zaujímavo pôsobiaceho JRGP sa teda budú môcť vrhnúť takmer všetci. Nanešťastie, Nintendo Switch edícia chýba, no môžeme sa domnievať, že sa jej v budúcnosti dočkáme. Ak sa na tomto hybridnom zariadení môže objaviť tretí Zaklínač a v budúcnosti české RPG Kingdom Come: Deliverance, prečo by sa nemohlo i Tales of Arise?

A čo vy? Plánujete vyskúšať práve vydanú demoverziu, prípadne sa pustíte rovno do plnej hry? Alebo vás obdobné záležitosti príliš nezaujímajú a venujete svoju pozornosť i čas iným žánrom? Pokojne nám dajte vedieť prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie, prípadne, ak už máte zážitky s Tales of Arise, podeľte sa aj o tie.

Zdroj: YouTube.com

Komentuj!