Register

A password will be e-mailed to you.

Republic of Gamers (ROG) predstavil nový notebook Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition (GA401QEC). Táto špeciálna edícia notebooku ROG Zephyrus G14, ktorá bola vytvorená v spolupráci s legendárnym hudobníkom, DJ-om a hudobným producentom, prináša unikátny dizajn a ROG Remix sampler, takže je pripravená na hocakú kreatívnu prácu.

Technológie sa stretli s hudbou

Alan Walker už v mladom veku prejavil záujem o počítače, programovanie a grafický dizajn. Táto vášeň ho neskôr doviedla k prominentnej kariére v elektronickej hudbe. Walker začal ako producent samouk publikovaním svojich skladieb na platformách YouTube a SoundCloud, pričom prvý veľký úspech zožal v roku 2015 s pesničkou Faded. Dnes má na konte miliardy prehratí na YouTube a Spotify a je uznávaným umelcom, ktorý skladbami pre hry PUBG Mobile a Death Stranding prerazil aj v hernom priemysle. Práve vďaka tomu, v kombinácii s jeho unikátnym štýlom, sa ideálne hodí k hodnotám, o ktoré sa usiluje ROG.

Nezmeškajte rytmus

ROG oznámil spoluprácu s Alanom Walkerom v čase, keď jeden notebook vyčnieval nad konkurenciou ako perfektné všestranné zariadenie pre tvorcu – samouka a hráča. Zephyrus G14 AW SE kombinuje najlepšiu prenosnosť na trhu s vysokým výkonom procesora AMD® Ryzen 9 5900HS s 8 jadrami a 16 vláknami a grafickou kartou NVIDIA® GeForce® RTX 3050 Ti. Pre Walkera – a pre tých, ktorí chcú kráčať v jeho šľapajach – ide o ultimátny mobilný nástroj pre hráčov a tvorcov.

Dizajn od Alana Walkera

ROG sa neuspokojí s obyčajným štandardom, a preto vybavil notebook Zephyrus G14 AW SE prémiovou povrchovou úpravou a personalizáciou. Dizajn špeciálnej edície bol navrhnutý v spolupráci s Walkerom a disponuje unikátnymi farebnými prvkami, ako je Spectre Blue odtieň AniMe Matrix™ LED veka, ktorý je exkluzívny pre túto edíciu. Výrobný štítok má podobný odtieň a obsahuje hneď vedľa loga ROG Walkerov podpis. Štítok je vyrobený PVD metódou naparovania a mení farbu pri pohľade z rôznych uhlov. Dva textilné pásiky pozdĺž veka dodávajú notebooku charakteristický kyberpunkový štýl značky ROG, pričom jeden pásik využíva reflexný text, aby ladil s LED diódami na veku.

„Cítim sa hrdo za túto šancu spolupracovať s ROG a som nadšený, že môžem svetu ukázať, na čom sme tak dlho pracovali,“ povedal Walker.

Používateľský zážitok sa začína už v momente, keď používateľ položí svoje prsty na balenie notebooku. To má úžasný dizajn a pokrýva ho akrylový vrchný kryt, ktorý vybral sám Walker. Škatuľa, Walkerova obľúbená časť celého projektu, je viac než obyčajným obalom. Ide o kreatívne príslušenstvo, ktoré sa po pripojení k notebooku G14 pomocou USB-C kábla premení na ROG Remix sampler s kapacitnými podložkami. Používatelia môžu pomocou nich aktivovať 18 Walkerových zvukových efektov a využiť ich vo Walkerových skladbách alebo si importovať svoje vlastné skladby do špecializovaného softvéru, ktorý bol vyvinutý Walkerom a jeho tímom. ROG Remix takisto zobrazuje unikátne animácie, ktoré boli inšpirované značkou ROG a Alanom Walkerom. Tie sa zobrazujú na displeji notebooku a tiež na AniMe Matrix paneli.

Notebook dokonca obsahuje aj špeciálnu bootovaciu animáciu, wallpaper Alana Walkera a sklenený touchpad s povrchovou úpravou inšpirovanou hudobným ekvalizérom. Klávesy majú farby Alana Walkera a na klávesoch A a W sa nachádza jeho logo. Aby toho nebolo málo, súčasťou balenia je tiež šiltovka, pár ponožiek a obal na notebook ROG Sleeve, ktoré sú inšpirované Alanom Walkerom a značkou ROG.

CENA & DOSTUPNOSŤ

ROG Zephyrus G14 AW SE (GA401QEC) je k dispozícii exkluzívne v obchode Datacomp za cenu 1 919 eur.

KĽÚČOVÉ BODY

  • Technológie sa stretli s hudbou: 14″ notebook kombinuje unikátny štýl Alana Walkera s praktickým vyhotovením a cenou 1 919 eur
  • Nezmeškajte rytmus: Toto zariadenie využíva najnovšie technológie a ponúka vysoký výkon so špičkovou prenosnosťou
  • Dizajn od Alana Walkera: Výrazný akrylový obal s kapacitnými podložkami funguje aj ako hudobný sampler a mixérsky pult

Komentuj!