Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Playground Games pomaly finišuje s piatym dielom svojej populárnej pretekárskej série Forza Horizon a fanúšikov láka neustálym prívalom nových informácií. Nedávno bola odhalená nová kompletná mapa, odhaľujúca trate v Mexiku, po ktorých sa budeme v tomto dieli premávať.

Forza Horizon 5 opäť ponúkne jazdy vo veľkom otvorenom svete, pričom za týmto účelom tentoraz vývojári zvolili atraktívne prostredie Mexika. Tam by sme mali dostať doteraz najväčšiu mapu v celej histórii tejto pretekárskej série. Autori tradične sľubujú veľkú rozmanitosť prostredia, zahrňujúcu celkovo 11 biotopov a z ktorých možno spomenúť napríklad hustú džungľu, príjemné pláže, mestá, zasnežené vrcholky hôr, či dokonca aj sopku. Vývojári nedávno prostredníctvom Twitteru odhalili aj kompletnú podobu mapy, ktorú si môžete prezrieť na priloženom obrázku.

Vydania Forza Horizon 5 sa dočkáme 9. novembra 2021 a to konkrétne na platformách PC, Xbox One a Xbox Series X/S a zahrať si budeme môcť aj prostredníctvom xCloudu. Tento diel vyjde navyše aj v českej lokalizácii.

Komentuj!