Register

A password will be e-mailed to you.

Aj napriek nedávnym problémom, ktorým sme sa venovali v tomto článku, sa spoločnosť Activision Blizzard rozhodla neodkladať septembrové vydanie remaku svojho veľkého hitu pod názvom Diablo II: Resurrected. Už budúci týždeň dostaneme prístup do otvorenej bety a to skrz všetky platformy, na ktorých Diablo II: Resurrected vyjde.

Minulá betaverzia, ktoré bola nakoniec uzatvorená, obsahovala iba postavy čarodejnice, barbara a amazonky. Teraz však fanúšikov iste poteší fakt, že k spomínaným charakterom sa dodatočne pridajú aj druid a paladin. Záujemcovia si budú môcť navyše naplno vychutnať dva prvé akty a to vrátane zremasterovaných cutscén. Betu môže hrať v multiplayerovom režime až osem postáv naraz, pričom platí, že čím vyšší počet hráčov, tým vyššia kvalita lootu a odmien. Postup z bety bude navyše možné previesť do plnej verzie na tej platforme, na ktorej ste si ju predobjednali.

Betaverzia pre toho, kto si Diablo II: Resurrected predobjednal, začína už v piatok 13. augusta od 19:00 nášho času a beta pre všetkých o ďalší týždeň, konkrétne v piatok 20. augusta od 19:00. Stále, samozrejme, platí, že plná verzia vyjde 23. septembra 2021 na platformách PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch.

Komentuj!