Register

A password will be e-mailed to you.

Už za chvíľu uplynie 2 a pol roka od vydania Tropica 6, pričom vývojári ešte stále vydávajú updaty a zároveň aj DLC. Na Tropicu 6 pôvodne pracovali vývojári z Limbic Entertainment, ale už pred vydaním posledného DLC Caribbean Skies ich nahradili vývojári z Realmforge Studios, ktorí aktuálne pracujú na ďalšom veľkom DLC s názvom Festival.

Čo nás ale čaká v novom DLC? Je zrejmé, že sa stretneme s novou postavou a budeme sa musieť postarať o ďalší problém v Tropicu, na čo budeme využívať najmä rôzne druhy zábavy. Podarí sa vám zahnať nudu v Tropicu a splniť 5 nových misií?

Čakajú nás nové budovy ako tanečná škola, továrne na balóny a ohňostroj, atď. Zároveň aj nové dekréty, hudobné skladby a úpravy El Presidentea. Zároveň vám chceme pripomenúť, že si môžete stiahnuť na základnú hru aj doterajšie DLC slovenčinu, vďaka ktorej si rozhodne lepšie užijete túto stratégiu.

Nové DLC Festival vyjde 26. augusta 2021. Tešíte sa na neho, respektíve máte záujem o jeho preklad do slovenčiny? Dajte nám o tom vedieť v komentároch.  

Komentuj!