Register

A password will be e-mailed to you.

O ponuke hier v rámci predplatného PlayStation Plus počas mesiaca august sme už písali. Jednalo sa však o únik, ktorý mohol, ale aj nemusel byť pravdivý, hoci sa o predčasné odhalenie postarala samotná spoločnosť Sony. Ako to teda nakoniec bude?

Nebudeme si zbytočne opisovať detaily o tituloch, ktoré nás čakajú, to sa dozviete z pôvodného článku priloženého nižšie. Menovite však dostaneme tri hry, ktoré sa od úniku nezmenili. Jeden rozdiel však predsa len nájdeme. Pôvodný únik informoval o tom, že “hlavný” titul Hunter’s Arena: Legends bude určený iba pre majiteľov PS5, avšak tu nastala menšia zmena, nakoľko sa hry dočkajú i majitelia PS4. To bezpochyby prospeje hráčskej základni, ktorá tak môže byť o poznanie väčšia.

Čo sa týka Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville a Tennis World Tour 2, tam žiadna zmena nie je, oba tituly sú určené pre PS4 a na aktuálnej generácii PlayStation si ich môžete zahrať v rámci spätnej kompatibility.

Na záver už len pripomienka, že augustové hry pribudnú do predplatného v utorok, 3. augusta, pričom čas na ich aktiváciu budete mať do 6. septembra, kedy dorazí nová (pravdepodobne) trojica hier.


Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!