Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Creative Technology oznámila uvedenie slúchadiel Creative Chat, komunikačného 3,5 mm plug-and-play headsetu, ktorý používateľom ponúka jednoduché riešenie pre online hovory a lepší zvukový zážitok z hudby, filmov a hier. Tento najnovší headset má výsuvný ramenový mikrofón s potlačením hluku a prepínačom priameho stlmenia mikrofónu, ktorý používateľom ponúka čistejší hlas a okamžitý prístup k ovládacím prvkom bez nutnosti manipulácie s viacerými aplikáciami a obrazovkami. Vďaka 40 mm neodymovým meničom je Creative Chat vyladený tak, aby poskytoval silný zvuk pre vylepšený zážitok z počúvania.

Uvedenie Creative Chat na trh tiež odštartuje úplne novú sériu, ktorá bude obsahovať variant s USB pripojením. Tieto slúchadlá sú optimalizované s vylepšenou kvalitou zvuku a výkonom mikrofónu, aby zlepšili online komunikáciu a domácu zábavu v súčasnej situácii, keď ľudia trávia doma viac času ako predtým.

Creative Chat ponúka používateľom rýchle riešenie pre online hovory a lepší zvuk pre hudbu, filmy a hry.

Vďaka svojmu zvukovému výkonu, bezproblémovému nastaveniu a kompatibilite na počítačoch PC, Mac a dokonca aj na mobilných zariadeniach, v populárnych videokonferenčných aplikáciách, ako sú Zoom, Skype, Microsoft Teams a ďalšie, slúži Creative Chat ako ideálny zvukový spoločník na prácu, učenie sa a hranie sa z domu.

Cena a dostupnosť

Creative Chat má atraktívnu cenu 29,99 EUR a je k dispozícii na Creative.com.

Ďalšie informácie nájdete na stránke http://creative.com/chat.

Komentuj!