Register

A password will be e-mailed to you.

Posledné mesiace stáli tituly v rámci predplatného PS Plus naozaj za to. Mnoho noviniek, prípadne skvelé staršie počiny, nebolo sa veľmi na čo sťažovať. Druhý prázdninový mesiac, ak sa teda únik potvrdí, však už nebude až taký skvelý.

O únik sa tento raz postarala samotná spoločnosť Sony, ktorá ponuku na ďalší mesiac uverejnila predčasne na svojej oficiálnej stránke. Samozrejme, informácia už bola medzičasom stiahnutá, no čo je raz na internete, to tam zostane. Nebudeme však chodiť okolo horúcej kaše a pozrime sa na hry, ktoré by sa mali v rámci predplatného budúci mesiac objaviť.

V prvom rade tu máme novinku pre PlayStation 5, ktorou bude Battle Royale plný démonov s názvom Hunter’s Arena: Legends. Verzie pre PlayStation 4 sa zaradenie do PS Plus týkať nemá, no nejednalo by sa, vzhľadom na podobnú prax z minulých mesiacov pri viacerých hrách, o žiadne prekvapenie. Hoci pôjde o úplnú novinku, v tomto prípade zatiaľ nemáme pocit, že by sa z hry malo stať prekvapenie ako v prípade Rocket League, Fall Guys: Ultimate Knockout, a podobne.

Druhou hrou by mala byť multiplayerová akcia Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, a teda tretí diel vcelku obľúbenej série, hoci najnovší prírastok vyšiel bez väčšej marketingovej kampane. Na zábavnosti mu to v žiadnom prípade neuberá, no je otázne, či ešte možno na serveroch nájsť dostatok hráčov.

Augustovú ponuku by mal uzatvoriť Tennis World Tour 2, ktorý sa pokúsil napraviť chyby svojho predchodcu. Ten v recenziách totiž pohorel, o čom svedčí aj biednych 45% na agregátore metacritic v prípade PlayStation 4 verzie. Druhý diel si polepšil, keďže priemer hodnotení stúpol na 56%, no stále ide prinajlepšom o mierne nadpriemerný počin.

Zdroj: Push Square

Komentuj!