Register

A password will be e-mailed to you.

Okrem zrejme najpozoruhodnejších ukážok v podobe remake Dead Space (viď naša novinka k tejto téme), či oznámenia GRID Legends sa na nedávnom streame EA Play Live 2021 objavilo niekoľko osobitne zaujímavých počinov, medzi ktoré môžeme zaradiť aj nový titul z cyklu EA Originals pod názvom Lost in Random od štúdia Zoink!

Lost in Random zaujme už na pohľad, vzhľadom na to, že ide o temnú a dobrodružnú plošinovku, predovšetkým pripomínajúcu známy kúsok American McGee’s Alice. Titul nás zavedie do takzvaného kráľovstvá Náhody, ktoré sa tak nazýva preto, lebo o osude všetkých tamojších obyvateľov sa rozhoduje na základe hodu hracej kocky.

Ukážka z EA Play odhaľuje najmä samotnú hrateľnost, založenú na súbojoch v ktorých budú hrať primárnu rolu najmä karty schopností, ale aj adventúrnu časť, založenú na rozhovoroch s karikatúrnymi postavičkami. Ako v každej plošinovke, ani tu nemôžu chýbať preskakovacie pasáže a ktoré budú vypĺňať šesticu prostredí, z ktorých každé bude založené na jednej strane kocky.

Pri príležitosti uvedenia tejto upútavky prišlo aj k presnému dátumu vydania. Fanúšikovia tohto žánru sa iste potešia, že nebudú musieť čakať pridlho, keďže Lost in Random vyjde už 10. septembra 2021 na platformách PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a takisto na Nintendo Switch.

Komentuj!