Register

A password will be e-mailed to you.

Neubehli ešte ani dva mesiace od vydania Sniper Ghost Warrior Contracts 2 a už tu máme pomerne veľké rozšírenie. Mohli by sme povedať, že sa jedná o prvé príbehové DLC, ale vývojári ho pridali priamo do základnej hry a je tak zadarmo.

Contracts 2 sa na rozdiel od predchádzajúcich dielov série Ghost Warrior teší veľkému počtu pozitívnych recenzií aj hodnotení. Hru sme mali možnosť zrecenzovať aj u nás v redakcii a môžeme povedať, že tento diel sa CI Games (konečne) vydaril. Už pri vydaní hry bolo možné zakúpiť viaceré kozmetické DLC, ktorých počet sa od vydania značne rozrástol. Tie však nie sú pre väčšinu hráčov až takým veľkým lákadlom. Aktuálna nás však čaká nový príbehový obsah.  

Pred pár dňami pribudlo do hry veľké rozšírenie Butchers Banquet, ktoré pridáva do hry mapu s názvom Chrámový komplex, pričom ide o tzv. klasický kontrakt. Môžeme sa tak tešiť na úplne novú oblasť, v ktorej budeme musieť zlikvidovať ďalšie ciele a splniť nové špecifické úlohy a výzvy. V pôvodnej hre boli takéto kontrakty len dva a každý z nich zabral cca. 4-5 hodín. V dnešnej ére DLCčiek sa nestáva často, aby vývojári uvoľňovali zadarmo obsah, ktorý dokáže takto predĺžiť hernú dobu. Uvidíme, čo si pre nás CI Games pripravia v budúcnosti, ale podobný prístup k svojim hrám by mohlo mať vývojárov.

Komentuj!

O autorovi

Počítačovým hrám sa venujem už od detských čias. Mojím najobľúbenejším žánrom boli real-time stratégie (C&C, Jurassic Wars, Cossacks). Pri hrách však uprednostňujem najmä príbeh. V roku 2019 som začal prekladať hry do slovenského jazyka a dnes som členom slovenskej komunity amatérskych prekladateľov - lokalizácie.sk. Našim cieľom je ukázať, že si hry zaslúžia byť aj v slovenčine a zároveň tak aj pomôcť CZ/SK prekladateľskej scéne. Na stránke somhráč.sk pracujem ako externý redaktor, pričom píšem najmä recenzie na hry, ktoré boli preložené do slovenčiny alebo je možné, že niekedy v budúcnosti by sa mohli dočkať sk prekladu.

Súvisiace príspevky