Register

A password will be e-mailed to you.

Pokračovanie už staršej, ale stále kvalitnej adventúry s výraznými prvkami plošinovky pod názvom Psychonauts bolo oznámené už dávnejšie. Štúdio Double Fine Productions na čele s Timom Schaferom, ktoré pokračovanie slávneho titulu oznámilo ešte na E3 v roku 2019, bolo následne odkúpené Microsoftom. Keďže vydanie sa už nezadržateľne blíži, vývojári nám svoj výtvor nedávno pripomenuli príbehovou upútavkou.

Na vývoji Psychonauts 2 sa formou crowdfundingovej kampane na Figu podieľali aj samotní hráči, ktorí sa už nemôžu dočkať svojrázneho humoru Tima Schafera a jeho štúdia. Psychonauts 2 sľubuje znova množstvo zábavy, podobne ako v tomto roku úspešná hrá s názvom It Takes Two. Na rozdiel od uvedeného titulu je však Psychonauts 2 i naďalej zameraný skôr na singleplayer.

Nový trailer, predstavujúci najmä príbehovú zápletku, obsahuje následné informácie priamo do vývojárov:

“Psychonauts 2 kombinuje nepredvídateľné misie s mysterióznymi dôsledkami, pričom stále je to hlavne plošinovková adventúra vo filmovom štýle, ponúkajúca množstvo upraviteľných psychických schopností. Psychonauts 2 ponúka v rovnakej miere nebezpečenstvo, vzrušenie a smiech, zatiaľ čo budete sprevádzať Razeho na jeho ceste cez mysle priateľov a nepriateľov v snahe poraziť vražedného psychického zloducha. Náš titul je optimalizovaný pre Xbox Series X|S.”

Psychonauts 2 vyjde 25. augusta 2021 na platformy PC, Xbox One a Xbox Series X/S, pričom vývojári spoliehajú najmä na predplatné Xbox Game Pass, kde očakávajú podľa vlastných slov najvyššie predaje.

Komentuj!