Register

A password will be e-mailed to you.

I keď pôvodným zámerom spoločnosti Capcom bola snaha vydať multiplayerový akčný PvP titul Resident Evil Re:Verse v totožný čas ako najnovší diel s názvom Resident Evil Village, nakoniec k tomu nedošlo. V júni na konferencii E3 síce Capcom oznámil, že Resident Evil Re:Verse vyjde v polovici júla 2021, avšak už ani toto oznámenie aktuálne neplatí.

Capcom vtedy fanúšikov navyše navnadil prísľubom, že vlastníci Resident Evil Village dostanú túto PvP odbočku kompletne zadarmo. Nakoniec je však všetko inak. Na Twiteri bolo totiž oficiálne oznámené, že Resident Evil Re:Verse vyjde dokonca až na budúci rok, čo je vskutku veľký odklad, pôsobiaci až mierne podozrivo.

Presnú príčinu sa síce zrejme nedozvieme, keďže na Twiteri sú uvedené len všeobecne známe výhovorky používané v obdobných prípadoch často, no je vysoko pravdepodobné, že počas júnového E3 už vývojári vedeli, že do mesiaca hru dokončiť nestihnú. V Tweetovom príspevku sa takisto uvádza, že došlo k odkladu, aby vývojársky tím mohol vytvoriť “plynulý herný zážitok”.

Presný dátum vydania doteraz nebol oznámený, isté však je, že titul má vyjsť na herné platformy Xbox One, PC a PlayStation 4, pričom hrateľný bude aj na novších konzolách vďaka možnosti spätnej kompatibility.

Komentuj!