Register

A password will be e-mailed to you.

Na nedávnej akcii State of Play pod záštitou spoločnosti Sony bol, okrem prezentácie množstva iných pozoruhodných herných počinov, zverejnený deväťminútový gameplay pripravovaného akčného kúsku Deathloop od štúdia Arkane.

Toto štúdio má na konte také vydarené tituly ako Dishonored (naša recenzia druhého dielu) či Prey (2017). Deathloop má byť syntézou herných mechaník z oboch uvedených kúskov, zároveň však má byť obohatený aj o inovatívne herné zložky. V uvedenom videu šéf vývoja, Dinga Bakaba, predstavuje herné mechaniky a bližšie objasňuje a komentuje prezentované javy. Inšpirácia sériou Dishonored je z videa viac než zrejmá.

Hlavným hrdinom bude muž menom Colt zaseknutý v časovej slučke, ktorého jedinou možnosťou na únik je zabitie ôsmich cieľov. Aby však jeho úloha nebola taká jednoduchá, po krku mu pôjde jeho nemesis Julianna (v závislosti od nastavenia môže byť ovládaná buď hráčom, alebo umelou inteligenciou), ktorá má za úlohu túto slučku chrániť.

Hra vyjde 14. septembra 2021 na platformách PC a PlayStation 5. Na oficiálnej stránke je mimochodom možné prihlásiť sa do programu Arkane Outsiders, vďaka čomu získate do hry Eternalist Colt skin, špeciálnu zbraň Ever After a digitálny artbook The Art of Arkane.

Komentuj!