Register

A password will be e-mailed to you.

1P2P je malé francúzske indie vývojárske štúdio, ktorého členovia v minulosti pracovali v takých spoločnostiach ako Hydravision (Obscure, Alone in the Dark) alebo Ankama (Dofus, Abraca). V súčasnosti sa však rozhodli založiť si vlastnú vývojársku spoločnosť, ktorá sa v budúcnosti sústredí na vývoj menších, nezávislých titulov. Prvým z týchto titulov bude Young Souls.

Young Souls bude manga štylizovaný počin, kombinujúci prvky akčného RPG s hack’n’slash súbojovým systémom a prinesie nám príbeh dvojice osirelých súrodencov Jenn a Tristana. Tí cez deň, správajúc sa ako bežní mládežníci, budú navštevovať školu alebo sa prechádzať uličkami mesta Portsbourgh, ale cez noc budú zachraňovať Zem pred návštevníkmi z iných dimenzií. Ich nočný život teda bude zahŕňať cestovanie cez brány do iných svetov a likvidovanie rôznych démonických hrozieb. Avšak ich prvým cieľom bude zachrániť z dimenzie goblinov svojho adoptívneho otca, ktorý sa v domácom laboratóriu venoval výskumu portálov a ktorého obyvatelia mesta vždy považovali za šialeného vedca.

Svoju dvojicu si budete môcť voľne prispôsobovať a k tomu vám hra ponúkne na výber nielen rôzne druhy zbraní, ale napríklad aj čarovné tenisky s bojovými bonusmi. Hrateľnosť bude inšpirovaná klasickými arkádovými automatmi a vo vyše sedemdesiatich dungeonoch vás čakajú tuhé, ale zároveň aj férové súboje. Singleplayerový režim vám umožní ľubovoľne prepínať medzi dvojčatami a v multiplayeri sa váš kamarát bude môcť zase ujať druhej postavičky.

Young Souls ešte nemá oficiálne stanovený dátum vydania, avšak je celkom možné, že vyjde ešte niekedy ku koncu tohto roku, a to konkrétne na platformu PC.

Komentuj!