Register

A password will be e-mailed to you.

Pred nedávnom vyplávala na povrch informácia ohľadom najnovšieho, dlho očakávaného prírastku série The Elder Scrolls. Riaditeľ vývojárskeho štúdia Bethesda Games, Todd Howard, oznámil, že titul sa v súčasnosti nachádza vo fáze “návrhu”, pričom postavený bude na engine Creation Engine 2, ktorý sa používa napríklad aj na vývoj hry Starfield.

Todd Howard takisto pripomenul, že väčšina kreatívnej energie jeho zamestnancov sa sústredí do projektu Starfield, čím vlastne nepriamo potvrdil, že pokračovanie slávnej série má aktuálne iba sekundárnu dôležitosť. Na druhú stranu sa vyjadril, že keďže oba projekty sú postavené na rovnakom engine, všetci pracujú čiastočne na oboch tituloch, takže projekty sa tak trochu prelínajú.

TES 6 bol prvýkrát oficiálne odhalený na výstave E3 2018, teda v čase kedy tvorcovia na hre s najväčšou pravdepodobnosťou ešte ani nezačali pracovať – štúdio zrejme chcelo fanúšikov uistiť, že sa na titule skutočne pracovať bude.

O hre aktuálne nemáme k dispozícii žiadne konkrétnejšie informácie, vieme len, že práce na nej sa naplno započnú až po dokončení projektu Starfield, teda zrejme až niekedy po roku 2022.

Komentuj!