Register

A password will be e-mailed to you.

Kulisy prvej svetovej vojny sa stali ústredným motívom rôznych titulov. Vývojárom však tento konflikt stále ponúka mnoho inšpirácii. Aktuálne tak štúdio Hekate pracuje na Ad Infinitum, čo by mala byť hororová survival hra zrejme z pohľadu prvej osoby.

O danom titule sa toho zatiaľ veľa nevie. Môžeme sa pozrieť na pár obrázkov a jeden trailer, no aj napriek tomu, môžeme povedať, že Ad Infinitum vyzerá vcelku pôsobivo, či už po grafickej stránke alebo vzhľadom k autenticite s daným obdobím. Trailer nám predviedol bojisko pokryté ostnatým drôtom a mŕtvolami, ktoré zrejme požiera prapodivné stvorenie s dlhými rukami. Zatiaľ mi to dosť pripomína Necrovision, ale tento titul bude zrejme ladený trochu menej akčne.

Príbeh hry by mal byť zameraný na nemeckého vojaka, ktorý sa bude musieť vysporiadať s hrôzami prvej svetovej vojny aj rôznymi paranormálnymi udalosťami a entitami. Hlavnými prvkami hry by mal byť stealth a riešenie rôznych hádaniek.

Do vydania titulu zostáva ešte dosť dlhá doba, keďže dátum vydania je zatiaľ naplánovaný až na rok 2023. Ad Infinitum vyjde na PC aj na konzoly.

Komentuj!