Register

A password will be e-mailed to you.

Čo by to bolo za leto, keby nezačínalo s poriadnymi akciovými ošiaľmi, no nie? Steam zľavy sú opätovne tu, pričom zástupcovia spoločnosti Valve si pre nás pripravili množstvo atraktívnych ponúk a cenových zvýhodnení, ktoré nepochybne stoja za pozornosť. Ktoré to sú?

Asi netreba príliš približovať ako to počas podobných akcií chodí. Preto sa ihneď pustíme do našich osobných tipov na tie najatraktívnejšie hry, ktoré sa ocitli pod masívnym náporom cenového zvýhodnenia. Začneme s relatívnou novinkou. Konkrétne ide o kolekciu (trilógiu) Mass Effect hier s podtitulom Legendary Edition. Séria akčných RPG hier s výborným (minimálne v prípade prvých dvoch titulov) naratívnym podhubím vyšla ešte len minulý mesiac, no dočkala sa 17 percentnej zľavy, takže si ju môžete zakúpiť za 49,79€. V žánri RPG zostaneme, akurát prejdeme ku kult formujúcej záležitosti menom Dark Souls 3. Fantastický hardcore titul plný obskúrnych bossov, pedantne spracovaného súbojového systému a výborného hudobného podkladu si môžete zakúpiť za 14,99 €, keďže sa dočkal 75% cenového zvýhodnenia. Ak naopak bažíte po brilantne napísanej detektívke, máme pre vás ideálny tip. Disco Elysium – The Final Cut si pri 35% zľave zakúpite za 25,99€. A aby tých atraktívnych hier nebolo málo, české Kingdom Come: Deliverance (Royal edícia so všetkými rozšíreniami) môže byť pri 66% zľave vaše za 13,59€.

https://somhrac.sk/2019/12/05/red-dead-redemption-2-recenzia-2/Za zmienku rozhodne stojí aj NieR Replicant ver.1.22474487139…, ktoré si pri 25% zľave zaobstaráte za 44,99€. Výborný survival horor s prvkami akcie Resident Evil 7 Biohazard sa dočkal 67% zvýhodnenia. Aktuálne ho teda kúpite za 9,89€. Nezabúdame ani na náruživých stratégov a preto upozorňujeme, že Total War: Three Kingdoms sa dočkalo 50% zľavy a do vašej digitálnej knižnice sa teda pridá za 29,99€. Náš záverečný tip patrí novodobej legende meno Red Dead Redemption 2. Akčný open world sa radí medzi najlepšie tituly uplynulej dekády, ktorý exceluje takmer v každom aspekte. Či už ide o naratívnu líniu, gameplay stránku, zapracovanie jednotlivých prvkov hrateľnosti do prirodzeného chodu otvoreného sveta alebo audiovizuálne spracovanie. Tento kult si kúpite za 40,19€, keďže mu bola uštedrená 33%.

Tak a to by boli naše tipy na tieto horúce zľavy. Vybrali ste si už svojho favorita? Pokojne sa podeľte o svoje úlovky prostredníctvom komentárovej sekcie. A aby sme nezabudli, tradične platí, že za prezretie svojej hernej fronty získate špeciálnu kartičku a ak sa vám podarí vyzbierať všetky, dostanete unikátny odznak.

Komentuj!