Register

A password will be e-mailed to you.

Mladé torontské štúdio Mighty Yell pred nejakým časom oznámilo vývoj svojej hernej prvotiny. Ide o humorne ladenú, až parodickú 2D adventúru The Big Con (v preklade veľký podvodník), zasadenú do prostredia Spojených štátov v 90. rokoch minulého storočia.

V tomto pripravovanom titule sa zhostíte úlohy mladistvej stredoškolskej podvodníčky Ali. Tá opustila tábor svojej hudobnej skupiny AWOL, aby zachránila svoju rodinnú videopožičovňu pred gangstrami. Základ hrateľnosti bude spočívať v zakrádaní sa, riešení hádaniek, krádežiach a predovšetkým v provokovaní ľudí.

Počas svojej cesty stretnete rôzne NPC, pričom mnohým z nich budete môcť aj pomôcť a tým pádom získať ich sympatie. Takisto sa vám z času na čas naskytne možnosť zavolať svojej matke, pričom vždy dôjde k búrlivej výmene názorov a napokon možno aj k bitke.

Zaujímavosťou je aj fakt, že niektorí tvorcovia sa v minulosti spolupodieľali na tvorbe takých titulov ako Shadow of the Tomb Raider, Jazzpunk alebo Runbow. The Big Con doteraz nemá oficiálne stanovený dátum vydania, no mali by sme sa ho dočkať už toto leto.

Komentuj!

O autorovi

Od útleho veku hráč počítačových hier, holdujúci najmä žánrom RPG, adventúr a stratégií. Rovnako milovník kvalitnej beletristickej a odbornej filozofickej literatúry, študent filozofie a fanúšik európskej aj americkej kinematografie od 30. rokov do 70. rokov 20. storočia.

Súvisiace príspevky